ThinkPad X1 Yoga - maailma parim hind! Tõeline aastalõpu üllatus!

Argo Alaniit

Lenovo ThinkPad X1 Yoga

 

Premeeri ennast aasta lõpu puhul parima ThinkPad-iga.

Tegu on tõelise mustangiga, mis õigete käte vahel on viimase peal tööhobune!

 

 

 

Maailma parim hind EESTIS!

NB.ee maailma parimad hinnad

 

Allikad:

  • Hinnad on toodud ilma käibemaksuta, et võrdlus oleks õiglane.

USA:http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/thinkpad/x-series/x1-yoga/#WARRANTY ; Hind ca. 1650eur + KM

UK: www.amazon.co.uk  ; Hind: 1700eur + KM

Saksamaa: www.amazon.de   ; Hind: 1650eur + KM

Soome: https://www.verkkokauppa.com/fi/product/43161/gtgmq/Lenovo-ThinkPad-X1-Yoga-14-kannettava-Win-10-Pro   ; Hind: 2000EUR


Eesti: 

Lenovo Thinkpad X1 Yoga Eripakkumine

Hind: 1249eur + KM.


Hind hinnaks,

võib ju olla maailma parim pakkumine, kuid osta midagi, mida mujalt soodsamalt ei saa… tundub kindlasti paljudele diilihuntidele ahvatlev, aga kas ThinkPad X1 Yoga on üldse asjalik toode ja kas see õigustab küllaltki suurt hinnasilti.


Huvilistel soovitame lugeda ka asjalikku kuvar.ee postitust läbi tavakasutaja silmade:

http://kuvar.ee/arvustus/lenovo-x1-yoga

 

Kirjutame numbrid sõnadeks:

 ThinkPadi disain on endiselt täiesti must ja konservatiivne!

Paljud Y-generatsiooni esindajad arvavad, et tegu on muuseumist pärineva 20. sajandi eksemplariga, millest mingil imelikul põhjusel X-generatsioon kuidagi loobuda ei suuda.


NB.ee pakkumine - Lenovo Yoga X1

 

X1 Yoga - slim, fit & trim!

Räägitakse, et juba kolmandik planeedil Maa elavatest inimestest on ülekaalulised, siis tegelikult pingutavad ja näevad hirmsat vaeva ka masinad, et kaaluda võimalikult vähe ja olla peenike nagu paberileht.

14-tolline ja 1,3kg!

 See teeb kaalu peal olles silmad ette enamikele väiksema ekraanisuurusega arvutitele või konkureerib parimatega (näiteks maailma väikseim 13,3-tolline Dell XPS 13 9350 kaalub 1,29kg).

Lenovo ise hõikab välja, et tegu on kõige kergema 14-tollise hübriidarvutiga turul.

 

Lenovo X1 Yoga kaal

14-tolline hübriidarvuti, mis kaalub vaid 1,3kg.

 


Ekraan ja selle omadused

 

14-tollisele kuvarile pakutakse kahte võimalikku resolutsiooni - juba vaikselt tavapärane FHD ehk 1920x1080 pikslit või veel tulevikumuusika järele kõlav WQHD 2560x1440 piksliga puutetundlik ekraan.

 

PS! Lenovo ise väidab, et X1 Yoga puutetundlik ekraan on matt, kuid isiklikult hindaks seda poolmatiks. Mütsi kergitades, peab tõdema, et puutetundliku ekraaniga konkurendid on sellised, mille omamisel koduse peegli vajadus kaob. Seega tegelikult omab X1 Yoga antud variantide vahel valides siiski eelist.

 

Parim 3-1 seade turul

X1 Yoga graafik

 

Kõik on kindlasti kuulnud, et kui üks asi on nii universaalne, et sobib kõigeks, siis tegelikult ei sobi arvatavasti millekski. Kuid õnneks on siiski erandeid ja antud seade on üks nendest.


1. Sülearvutina on X1 Yoga tegelikult päris tipu lähedal. Maksimumist jääb puudu ainult seepärast, et näiteks Dell XPS 13 (mis on hetkel ka üks parimaid sülearvuteid) aku kestab ca. 3h kauem kui X1 Yoga (5-6h). Lisaks sellele ei ole võimalik X1 Yoga sülearvutile lisada operatiivmälu ehk RAM-i.

 2. Lauaarvutina konkureerib kenasti tavapäraste kontoriarvutitega ja võimalik, et on isegi kiiruses natuke nobedam. Suuremast skoorist jääb puudu, sest jällegi ei saa laiendada operatiivmälu, mis lauaarvuti puhul võib osutuda vajalikuks.

Näiteks ühed parimad lauaarvutid hetkel kontorisse on Dell Optiplex-seeria masinad.

 3. Tahvlearvutina on tegu professionaalse tööriistaga, millega saab kasutada erinevaid vingeid programme. Eriti kui oled arhitekt, disainer, insener või lihtsalt kunstihinge ja -käega inimene. Kõik see on võimalik tänu survetundlikule Wacom pliiatsile, kusjuures võrreldes konkurentidega (Surface Book ja Surface PRO) on Yoga X1 pliiatsil kordades rohkem surveastmeid.

Lisaks sellele saab X1 Yoga seltsis olla loomulikult ka tavalise tarbija rollis - sirvida uudiseid, vaadata filme, mängida mänge jms.

Maksimumist jääb jällegi puudu, sest paljud tahvlid on natuke käepärasemad ja mugavamad, kuna nad on väiksema ekraaniga ja kaaluvad seepärast vähem. Lisaks sellele leiab iOS ja Android süsteemidest rohkem meelelahutust kui ehk Windowsi platvormilt.

 

Klaviatuur, trackpoint ja touchpad

X1 Yoga klaviatuur on suurepärane - kvaliteetne materjal, mõõdukas klahvikäik ja sisseehitatud valgustus. Klaviatuur on lihtsalt nii hea, et tahaks kogu aeg midagi kirjutada, seepärast ka niivõrd pikk blogipostitus :)

Kui keerata arvuti tahvliks, siis muudetakse klaviatuur siledaks ja tahvlina kasutamine mugavaks.

Ilmselt tähelepanelikud juba märkasid, tõelistele fännidele on olemas erkpunane Joystick - millest pikaajalised ThinkPad-i kasutajad pole endiselt valmis loobuma. 

Puuteplaat on antud arvutil samuti täitsa asjalik, toetab kõiki vajalikke kaasaegseid "gestures"

X1 klaviatuur

 

Mugav dokkimine

 

Igapäevaselt kodu ja kontori vahel sõelujatele soovitame mõelda dokkimisvõimaluse peale.

Hea uudis on see, et Lenovo on muutmas dokkimise moodust, nimelt saab X1 Yoga ühendada laadija ja kõige muu vajalikuga väga lihtsalt ning vaid ühe spetsiaalse kaabli abil. Praktilisust ohverdamata näeb töölaud välja juhtmevaba.

 x1 dokituna

 


Sisemine 4G modem - kaugtöö tegijate unistus

 

Mõnusad mugavuse tekitajad antud arvutil on sisemise 4G modemi võimalus, microSD kaardi pesa, 3tk USB 3.0, miniDP ja standardsuuruses HDMI. Kes oskab kasutada sõrmejäljelugejat praktiliselt, siis ka see on arvuti standardvarustuses kenasti olemas. Kes ei oska, siis võib huvi pärast vaadata antud vidina otstarbest siit - sõrmejäljelugeja, kellele ja milleks?

 

Eesti kaart koos 4G leviala ja kiirustega.

4G leviala

 

Ülikiire, kuni 300 Mbit/s ühendusega Telia 4G internet katab praegu Eestimaa pindalast 97%.


Meelelahutus

Pärast tööpäeva lõppu ei ole vajadust vahetada X1 Yogat teise seadme vastu, vaid kutsuge keegi punti, olgu selleks siis lapsed või elukaaslane ja nautige näiteks mõnda populaarset mängu.

angry birds

 

Tõrvatilgad meepotis

sad face


 

Pisikesed tõrvatilgad meepotis on ehk aku tugiaeg, mis normaalse kasutuse juures kestab kusagil 6 tunni juurde.

Lisaks võiks norida ka selle üle, et korpus tundub veidike pehme võitu, kui seda nurkadest kahe käe vahel väntsutada (mitte, et kasutajad seda tegema peaks) :)


 

 

 

 

Notebooks.ee

Asju, mida Eestis saab osta maailma parima hinnaga, annab arvatavasti üles lugeda vaid ühe käe sõrmedel.

Notebooks.ee meeskond on suutnud seda teha hetkel maailma ühe parima 3-1 hübriidseadmega.

Tule püüa enda mustang kinni meie Tallinna salongist või kirjuta/helista meile!

http://www.notebooks.ee/kontakt


x1 yoga

 

Notebooks.ee

 

WW Passaaži 3. korrusel asuv salong

 

Aia 3, Tallinn

 

56 1111 41

 

 

 


Autorist
Argo Alaniit