Kasulikud seadmed: Lisad, mis peavad olema iga aktiivse eluviisiga inimese sülearvuti kotis

Kenneth Koch

Logitech MX Anywhere 2

Logitech on oma MX Anywhere 2 hiire puhul arvestanud kõike, mis on ühe arvutihiire puhul oluline. Hiires kasutatav Darkfield™ lasertehnoloogia võimaldab hiirt veatult kasutada igal pinnal, seal hulgas klaasil ning kõrge läikega pindadel. Antud juhtmevaba hiir töötab kõikidel pindadel, mis ühel aktiivse eluviisiga inimesel vaja läheb, alates lennuki söögikandikust kuni teksapüksteni välja.

Arvutiga ühendamiseks on MX Anywhere 2 puhul kaks võimalust – Logitechi USB nano-vastuvõtja või Bluetooth. Enam ei pea muret tundma selle üle, et ruumi pole oma seadmete ühendamiseks arvutiga, kuna Bluetoothi ühendus võimaldab arvutil ruumi kokku hoida ühe USB liidese võrra. Lisaks on võimalik lihtsasti ühendada antud hiirt kuni 3 seadmega ning vajadusel saab kiire nupuvahetusega seadmeid vahetada.

Ülikiire kerimine aitab mõne hetkega leida otsitava informatsiooni pikkadest dokumentidest ning taaslaetava aku tõttu pole vaja oma rahakotti kergitada patareide peale. Täislaetud aku kestab kuni 2 kuud. Selleks, et rohkem hiire võimalusi kasutada, on hiirega kaasas ka tarkvara, millega saate eri funktsioone kohandada vastavalt oma vajadustele.

Dell Power Companion

Dell on oma lisaseadmetest ühe nutika lahenduse toonud oma sülearvutite jaoks. Power Companion on akupank, tänu millele saab pidevalt lisasärtsu kaasas kanda oma sülearvuti tarbeks, et olla terve päev produktiivne. Antud kaasaskantav seade on loodud Delli sülearvutite laadimiseks ning lisaks sellele võimaldab laadida ka kuni 2 nutitelefoni, tahvelarvutit või muid USB-liidestega seadmeid.

Väike ning mugavalt kaasaskantav akupank on varustatud 12 000 mAh 6-cell akuga, mis kestab täislaetuna kuni 28 tundi. Dell pakub antud seadme puhul usaldusväärvset ning võimast tagavara akut, tänu milllele ei kannata ükski töötegemine päeva jooksul.

USB-C adapterid

USB-C adapter

Aina uuemad arvutimudelid tulevad tänapäeval juba uue Inteli tehnoloogiaga kaasa – Thunderbolt™ 3. Thunderbolt™ 3 port võimaldab oma sülearvutit laadida, pakub väga kiiret andmete ülekandmist (40 Gbps, 8x kiirem kui USB 3.0), näitab täpset pilti välisele ekraanile ( kuni kaks 4K ekraani) ning asendab kõiki teisi võimalikke porte. Seega on tegemist pordiga, mis ühendab kõiki teisi porte – tõeline arvutiportide nirvaana.

Thunderbolt erinevad võimalused USB/HDMI/Ethernet

Tihtipeale on arvuti kasutajatel seoses väga hea ja uue pesaga järgnevad mured: andmed on mälupulga/välise kõvaketta peal, kuid arvutil USB port puudub, telerisse on võimalik näidata ekraani läbi HDMI, kuid arvutis port puudub või vajatakse kiiremat internetiühendust, kuid arvutis Etherneti pesa puudub. Siinkohal on lahenduseks aga erinevad USB-C adapterid, mis ühelt poolt ühilduvad Thunderbolt 3 pesaga ning teiselt poolt võtavad vastu HDMI/USB3.0/Ethernet juhtmed.

USB-C adapterid on ideaalsed abivahendid järgmistele mudelitele: Dell Latitude 7370, Dell Latitude 7275, Dell XPS, Macbook Pro.

Autorist
Kenneth Koch