Tere, Dell Latitude 7400!

Andri Koolme

Tänapäeva ettevõtjad jagunevad tihti kahte leeri: konservatiivsed töötegijad, kelle jaoks pole kellad-viled olulised, vaid otsitakse töökindlat lahendust 5+ aastaks, ning uuem generatsoon, mille esindajatele on oluline ka stiilsus ja paindlikkus (näiteks 360° hingede näol).

Dell esitles sügisel kahte uut äriklassi tippmudelit – midagi mõlemale sihtgrupile – Latitude 7400 ja Latitude 7400 kaks-ühes. Kuid millega on täpselt tegemist?

Dell Latitude 7400 – kas midagi saab veel paremaks vormida?

Latitude 7400 on eelmise aasta 7490 uudismudel, tuues fundamentaalselt vähe uut. Latitude 7400, nagu eelkäijadki, on suurepärane tööloom pikkadeks aastateks. Suuremat erinevust on tõenäoliselt märgata tulles Latitude E7470 või vanema mudeli pealt.

Pardal on pisut uuem Intel Whiskey Lake’i 8. generatsooni protsessor (jõudluse vahe PassMarki andmetel väga suur pole), kiirem operatiivmälu, arvuti on veidi väiksem ja kergem ning tuleb esmakordselt veebikaamera luugiga. Alles on süsinikkiust kaanega variant ja lisavarustuse hulka kuuluvad arvutisisene ID-kaardi lugeja ning 4G modem.

Dell Latitude 7400

Dell Latitude 7400 2-in-1 – midagi igast maailmast!

Latitude 7400 kaks-ühes või 2-in-1 mudel meenutab esmavaatlusel pigem mõnda XPS 13 mudelit, kuid ärikasutaja tunneb ära mugava klaviatuuri ning rikkaliku pordivaliku: mitu täismõõdus USB-A pesa, üks HDMI, laadimiseks ja dokkimiseks kaks USB C-tüüpi pesa). Ekraani saab pöörata 360° ulatuses, muutes justkui tahvliks või panna telgirežiimi.

Latitude 7400 2-in-1 pole ainult kiire ja mugav töövahend, vaid kestab ka kaua: Notebookchecki testi põhjal pole üle 12 tunni veebisirvimist probleemiks. Lisaks on olemas Delli puutepliiatsite tugi (Dell soovitab hankida Premium Active Pen’i).

Vaata Latitude 7400 mudeleid allpool või tule meie salongi Tallinnas!

Artiklis kirjeldatud tooted:

Autorist
Andri Koolme