Võtame suvel rahulikumalt!

Argo Alaniit

Notebooks.ee

Sellegipoolest on just suvi parim aeg, et vahetada välja ajale või enda ambitsioonidele jalgu jäävad töövahendid.

Teatavasti tegeleme me arvutitehnika maaletoomisega ja mõned „diilid“ on meil eriti head. Võib lausa nimetada, et sama head, kui Eesti suvised maasikad, aga soodsa Lääne-Euroopa hinnaga!

Selleks, et NB.ee poolt maale toodud maasikad üle vaadata ja enda jaoks õige asja otsa koperdada süstematiseerisime arusaadavad kategooriad.

PS! Ärikliendid, kui märkate, et hinnad on paremad kui praeguse partneri pakutavad, siis kirjutage meile. Räägime, kuidas saame Teile peale hea hinna veel muud moodi kasulikud olla ;). 

Delli, Lenovo, HP – parimad palad kolmelt kõige edukamalt ja usaldusväärsemalt sülearvutitootjalt!

MacBook PRO 13 ja PRO 15 – Apple kasutajate lemmikmudelid, mida hindavad isegi Windowsi kummardajad. Eesti parimad hinnad, haruldane 3a Apple Care garantii!

Dell XPS 13 ja 15 – Apple arvutite kõige kangemad konkurendid. Ilusa disainiga, kompaktsed, pilkupüüdvad ja kvaliteetsed arvutid!

2-1 tahvel, sülearvuti kontseptsioonitooted – hübriidarvutid, mis muutuvad aina enam populaarsemaks ja väga liikuva elustiiliga klientide lemmiktooteks. Pakume Delli, Lenovo ja Microsofti parimaid mudeleid!

Delli ja Lenovo mobiilsed tööjaamad – mõeldud eelkõige spetsialistidele, näiteks inseneridele ja teistele jõudluse osas nõudlikumatele kasutajatele. Märksõnadeks: palju RAM-i, Quadro ja FirePro graafikakaardid ja kiired protsessorid! 

Delli tippklassi lauaarvutid – leiab nii väiksema korpusega tavalisi kontorimasinaid ja lisaks sellele on siin kategoorias peidus ka paar võimsat statsionaarset tööjaama!

Kasutatud ja kontrollitud uue omaniku ootajad – enamasti meie parimate äriklientide välja vahetatud tooted, mis jäänud nende ambitsioonidele jalgu. Enamasti hästi hoitud ja ootavad nüüd uut teise ringi omanikku. Head hinnad ja ratsionaalne võimalus soetada soodsalt väga hea toode!

Kõik kampaaniatooted >>>

Autorist
Argo Alaniit