Maailma Parim Hind! Lenovo ThinkPad T550 - Kõigile ei saagi meeldida!

Argo Alaniit

Kõigile ja meeldida?   See ei ole võimalik, seda teame omast käest ja teab ka Lenovo. JUST see ongi põhjus, miks pole tormatud konservatiivset ja paljude-paljude arvates aegunud IBM ThinkPad-seeria arvutite disaini muutma. 

 

Lenovo T550

 

ThinkPad kaubamärgi endine omanik IBM ja nüüdne uus omanik Lenovo omab tohutul hulgal fänne, kelle arvates on arvuti mõeldud eelkõige 10-14 tunni pikkusteks töömaratonideks. Seejuures edvistamata oma hõbedase või kullakarva välimusega. On ju Lenovo lööklausegi „for those who Do“, ehk siis „mõeldud neile, kes päriselt töötavad!“  

Firma ei sihi inimesi, kes tahavad erinevate loungedes või kohvikutes istudes oma pilkupüüdva rüperaaliga lahedad välja näha, vaid persoone, kes soovivad kasutada sülearvutit võimalikult efektiivselt – kontoris, kodus või isegi kohvikus ja lasta tehtud tööl enda eest rääkida.

T550


 

Aga aitab ümmargusest jutust, vaatame koos üle faktid, miks on ThinkPad võitnud masside poolehoiu.

 

1)      Ehituslik kvaliteet; Tee või tina, aga esmapilgul või lihtsalt peale vaadates tundub ka äriklassi ThinkPad tavaline plastikkorpusega sülearvuti, mille hinnasilt on lihtsalt 3-kohalise asemel 4-kohaline. Tõde ei ole siiski pinnapealne, nimelt on Lenovo stiil selline, et masin ehitatakse väga tugeva metallist korpuse (ka hinged) peale ja hiljem korpus kaetakse nn. Plastikvoodriga, mis kahjuks jätab arvutile küll odava mulje, kuid muudab selle lihtsasti avatavaks, hallatavaks ja konfigureeritavaks.

 

2)      MIL STD ; Esimesele punktile sekundeerib ka militaarstandardile vastavus. Täpsemalt on masina vastupidavust testitud : niiskuse, vibratsiooni, surve, kõrge temperatuuri, madalal temperatuuril, tolm ja päikesekiirguse käes. T550 on varustatud endiselt legendaarse klaviatuurikojamehega – kui vedelik läheb arvutile, siis voolab see kenasti põhja alt välja ja päästab suure tõenäosusega Teie arvuti kõige kallima komponendi ehk emaplaadi.

 

3)      Ekraan; Matt ekraan ja äriklass on üldiselt käinud käsikäes, ei ole ka Lenovo siin suurt praktiseerima hakanud ja pakub oma kvaliteetseimale 15,6-tollisele mudelile ekraane, mida peeglina kasutada ei õnnestu. Baasvarustuse 1366x768 on ehk veidi kehvake, kuid teised valikud nagu 1920x1080 Full HD (TN paneel), 1920x1080 Full HD (IPS paneel) ja 3K ekraan resolutsiooniga 2880x1620 jätavad väga positiivse mulje.

 

4)      Ühilduvus ja klaviatuur;  Lenovo ise reklaamib T550 masinat kui arvutit, millel on sama hea ühilduvus kui mobiilsel tööjaamal. Sisendeid ja väljundeid on tõesti palju, tähtsamad neist on ehk sisemise id-kaardi lugeja tugi, dokkimine, sõrmejäljelugeja,  SD-kaardi lugeja, miniDP (HDMI), VGA. Klaviatuur uuel ThinkPad-il on super, meeletult hea klahvi käik ja lisaks veel ka NumPad ning vanu IBM-i kasutajaid hellitatakse endiselt korraliku trackpointiga J

 

5)      Garantii ; Euroopa mudelid on standardis varustatud 3-aastase garantiipaketiga. Lisaks sellele on garantii kiirus vägagi eeskujulik – Tallinnas, Toompuiesteel, IBM-i esinduses suhtutakse klienti meeldivalt ja lahendatakse probleemid reeglina paari päeva jooksul.

 

6)      Aku ; Antud arvuti puhul on aku tõeline ankrumees, kapten paadis, kes lahkub kiituste rivist viimasena. Arvutil on kasutuses uudne süsteem, kus üks aku on integreeritud arvuti korpuse sisse (44Wh) ja teine aku on tavapärases kohas arvuti taga. Tavapärast akut saab valida, tasapinnaline ehk 23Wh variant lubab arvutit WiFi-ga kasutada reaalselt 10 tundi. Suurem 72Wh variant (ulatub korpusest välja) lubab läbida probleemideta 16-tunnise töömaratoni.



Kõik arvutid on uued ja ei ole Refurbished! Võimalik seerianumbri alusel kontrollida.

 

Antud arvuti tundub just see, mida otsid?

Tutvu Euroopa parimate pakkumistega!


Tahaksid siiski oma silmaga näha ja veenduda suurepärases tootes ;

Tule külasta meie Tallinnas asuvat salongi!

Lenovo T550


Töökindlus ja välimus...

Kindlasti olete kuulnud ütlust, et arvutit ei saa ja tohi värvi järgi valida. Päris tõele see siiski ei vasta J Näiteks kui ostate arvuti, mille korpus on MUST! ja klaviatuuri keskel ilutseb üks stiilne PUNANE! nupp (trackpoint), siis võite juba enam-vähem kindel olla, et olete ostnud endale korraliku ja kvaliteetse sülearvuti.


Veel eripakkumisi:


14-tolline Delli parim arvuti - Dell Latitude E7450

14-tolline Delli keskklassi pakkumine - Dell Latitude E5450

 

Autorist
Argo Alaniit