Dell Latitude E7450 - kui osta, siis juba parim! Euroopa soodsaimad hinnad!

Argo Alaniit

Dell Latitude E7450 – kui osta, siis juba parim!

Dell on juba aastaid kvaliteeti hindavale eestlasele kõige sümpaatsem tootja. Südamed võideti Dell Latitude D-seeria arvutitega, mis olid nii tugevad ja töökindlad, et kui pööningul sobrades 7-8 aastat vana pronksikarva masin jälle silma jääb ja tööle panna, siis arvuti käivitub taas kord probleemideta - kõigile tuttava Windows XP stardihelina saatel.

Dell Latitude D630 – aastal 2008

d630

Aastad 5-6 tagasi tuli D-seeria asemele E-seeria, mis võttis legendilt uhkusega teatepulga üle. Vaheaastatel kadus firma fookus veidi paigast ja räägiti isegi riistvaratootmise müügist hiinlastele (nagu seda praktiseeris teine IT-maailma suurkuju IBM).

 

Dell otsustas vähemalt hetkel käia mööda teistsugust rada...      


Dell Latitude E7450 äriklassi sülearvuti

                                                           

Firma fookus on arvutiarendusel tagasi ja pingutatakse rohkem kui kunagi varem – töö viljaks on kompromiss, mis rahuldab kõige nõudlikumat ärikasutajat, kuid ei peleta eemale ka mobiilsema sülearvuti otsijat. 

 

Vaatame siis lähemalt,                                                                                                                                     

mida kujutab üks E7000-seeria liige, täpsemalt 14-tolline Dell Latitude E7450, mida kõik IT-maailmas orienteeruvad inimesed kiidavad ja soovitavad.

 

  • Ärikasutajate nõudmised on rasked, kuid Dell Latitude E7450 kaalub koos nendega vaid ca. 1,6kg ja on 2cm paksune.
  • Kvaliteetsed materjalid – korpus on valmistatud „Tri-Metal „ sulamist, mis tähendab magneesiumi ja alumiiniumi. Arvuti vastab ka MIL-STD-810 testile.
  • Kõige lihtsamini ligipääsetav ultrabook – kahe kruvi abil saab vahetada mälu, kõvaketast, WiFi kaarti, puhastada ventilaatorit, lisada 4G modemi ja uurida niisama kapotialust.
  • Ekraan – 14-tolline FHD 1920x1080 resolutsiooniga ja IPS-tehnoloogial põhinev mattekraan on töö jaoks suurepärane ja minu arust nii head ekraani varasemalt turul olnud ei olegi. Tulevikuhuvilistele pakutakse läikivat puutetundlikku IPS ekraani.
  • Klaviatuur, touchpad, track stick – kõik kolm väärivad kasutusmugavuse osas kiitust. Klaviatuurid on Dellil alati head olnud (kahjuks klahvistiku hindamiseks peab kasutama ühte toodet pikemalt ja paralleelselt proovima mõnda teist mudelit, seepärast on klaviatuuri tihti esmapilgul raske hinnata). Touchpad on Dellil hea, kuid ehk natuke vanakoolilik, samas füüsilised nupud meeldivad paljudele. Track Stick-i kasutajaid pole samuti ära unustatud ja see on ainult positiivne.
  • Dokkimine – kes juba kasutavad, need teavad ja oskavad hinnata. Kes veel ei kasuta, see võiks hankida arvuti, millega saab luua korrektse ja ergonoomilise töökeskkonna.
  • Garantii – Dell tõi aasta tagasi lääneliku tugiteenuse lõpuks ka Ida-Euroopasse. Arvuti on tänapäeval niivõrd A&O töövahend, et juba mõne tunnine ilmaolek tekitab firmadele probleeme. Dell lubab teoorias parandada Latitude E7450 arvutid järgmiseks tööpäevaks, praktikas juhtub see siiski 2-3 tööpäevaga!


Kõik arvutid, millel seisukord märgitud "uus" on uued ja ei ole Refurbished! Võimalik seerianumbri alusel kontrollida.

 

Antud arvuti tundub just see, mida otsid?

Tutvu Euroopa parimate pakkumistega!


Tahaksid siiski oma silmaga näha ja veenduda suurepärases tootes ;

Tule külasta meie Tallinnas asuvat salongi!


Efektiivne ja ergonoomiline Dell Latitude E7450 sülearvutiga varustatud kontoritöölaud.

Latitude E7450

 

Täpselt nagu legendaarsed pronksikarva D-seeria Latitude sülearvutid on Delli uued  E7000-seeria sülearvutid valmis Teid 6-7 aasta pärast endiselt tervitama, kuigi mitte enam nii krapsalt kui nad seda 5 aastat suutsid.

Kiiresti arenevas IT-maailmas ei ole aegumatuid tooteid, kuid on olemas kvaliteetsed ja usaldusväärsed asjad, mis jätavad kasutajatele head mälestused ning oskavad vananeda väärikalt!




Veel eripakkumisi:

15-tolline Lenovo parim arvuti - Lenovo ThinkPad T550

14-tolline Delli keskklassi pakkumine - Dell Latitude E5450

 

Autorist
Argo Alaniit