Vajad asjalikku arvutit? - Aga palun, Dell Latitude E5450!

Argo Alaniit

Mis siis muutunud on?

Kui varem osutus Dell Latitude 5000 seeria pigem valituks tema väiksema hinna ja tagasihoidlikumate konfiguratsioonide tõttu, siis nüüd on argumente laual juba rohkem. Valikusse on nimelt lisandunud ülimalt head ekraanid, mida varasemalt saada pole olnud: 14 tolline Full HD IPS ekraan on üks parimaid turul. Eriliseks teeb selle tema väga head säravad värvid ja sügavad toonid. Kirsiks tordil veel ka suured ja laiad vaatenurgad ja eeskujulik paneeli eredus. Sama ekraani võib kohata ka tippseeriate e6440 ja e7450 sisu kuvamas. Samas on saadaval ka Hd resolutsiooniga ekraanid, mis sobivad hästi neile kes kasutavad dokkimist ja välist kuvarit. Samuti on tipptasemel ka klaviatuur, mis on 1:1-le sama tippseeria E7450 omaga. Sobiva asetuse leiab igaüks Alates US-st kuni Est asetuseni välja.


 

Varasem tüsedam kest on vahetatud õhukesema, kergema ja saleda korpuse vastu, mis laias laastus erineb ca 200-300 eurot kallimast vennast 7450-st vaid materjalide valikult.
Ka ühendused ja liidesed ei tohiks kedagi hätta jätta. Kõik vajalik on olemas. VGA, 3x Usb, HDMI, Lan, Sd mälukaart, dokkimine ja lisana on ka võimalus juba harvemaks muutuvale Id kaardi lugejale. Rõõm kestab ka kõigile dokkide kasutajatele, kuna selle standard on veel jätkuvalt sama mis 5 põlvkonda tagasi ning seeläbi on dokkimine soodne erinevalt näiteks Hp või Lenovo äriklassi masinatest.

Jätkuvalt kehtib jõudluse puhul reegel, et tasub rõhku panna võrdselt kõigile kolmele võimsusenäitajale – Mälu, ketas ja protsessor. Tungivalt soovitame täieliku arvuti potentsiaali ärakasutamiseks minna kõvaketta valikul SSD peale. Eriti nüüd, kui nende hinnad juba oluliselt langenud on. Soovitav konfiguratsioon on 8 Gb ram, 250 Gb SSD ja i5 Protsessor.


Seega miks e5450? - Latitude seeriad on end ise läbi aegade õigustanud. Kõik varuosad on ka vanematele mudelitele siiani liikvel ja mõistliku hinnaga saadaval. See on ka üks argument, mis eristab terad sõlkaldest. Seega tasuks panna arvutiostu eelarvele natuke juurde ja osta arvuti, mis toimib, omab kiiret garantiid ja väga häid hilisemaid uuendusvõimalusi. Kindlasti on ta huvipakkuv variant ka kallimat e7450 ostvale kliendile, aga et nendest väikestest erinevustest paremat pilti saada, tulge külastage meie salongi, kus saame nad joonele panna. Oma silm on siinkohal kuningas!

Kokkuvõtteks oma töökindluse ja olemuse poolest võiks võrrelda Latitude 5000 seeriat  Jaapani autoga.  Ta tuleb ilma liigse edevuseta, on väga funktsionaalne ja alati kvaliteetne ning töökindel. Kasutus on äärmiselt loogiline ja ilma lisaviguriteta. Kõik see teebki temast Ideaalse kaaslase nii tänasesse kui homsesse arvutimaailma.

Vaata pakkumisi või küsi nõu meie Online Abimehelt

14-tolline Delli keskklassi pakkumine - Dell Latitude E5450

 

Autorist
Argo Alaniit