Tule ja võta: MacBook Pro'd kohe laos ja Eestis soodsaimad hinnad küljes

Argo Alaniit

Apple MacBook Pro arvutid

Notebooks.ee hakkas tooma maale ka uusi Apple Macbook Pro masinaid, hinnad nagu ikka - agressiivsed. Praegu on hinnas kolm professionaalidele loodud Apple'i sülearvutit - MacBook Pro 13, MacBook Pro 13 Touch Bar-iga ning MacBook Pro 15.

Mida pakutakse?

MacBook Pro 13 (i5 protsessor, 8GB operatiivmälu, 128GB SSD) on kolmest kõige taskukoasem, kuid mitte palju kehvem. See sobib ideaalselt neile, kes ei pea mõistlikuks arvutile kõvasti üle tuhande euro kulutada, kuid on Apple'i disaini, kasutusmugavuse ja kvaliteedi austajad. Tänu pilveteenuste suurele edule polegi (mahult) massiivset kõvaketast arvutisse vaja, sest dokumente ja multimeediat saab kenasti hoida pilves, 128 GB on aga piisav, et sinna mahutada lademetes programme ning olulisemad failid. 

MacBook Pro 13 Touch Bar-iga on hea mitme asja pärast. Esiteks on SSD 256 GB suurune, nii et lokaalselt saab suuremate failidega toimetada. Teiseks on arvutil innovatiivne Touch Bar - tegu on väikese puuteekraaniga klaviatuuri ülaosas, mis loob uusi võimalusi arvuti juhtimiseks. Kolmandaks on tegu 2016. aasta mudeliga. Tõsi, see on üks generatsioon juba vanem, kuid olemus täpselt sama, hind aga märgatavalt soodsam. Seetõttu sobib see mudel piiratud eelarvega inimesele, kes soovib täielikku MacBook Pro elamust (lisaks kõigele muule Touch Bar koos sõrmejäljelugejaga). 

MacBook Pro 15 pakume ühte mudelit, mis on ka kõige võimsam. Konfiguratsioonilt on sellel neljatuumaline i7 protsessor, 16 GB operatiivmälu, 512 GB SSD, Radeon Pro graafikakaart ning 15-tolline ekraan. Kõiki neid näitajaid hindavad kõrgelt videomonteerijad, programmeerijad, arhitektid ja teised, kes on lojaalsed Apple'ile ning tahavad parimat saadavalolevat tööriista. 

Vähe maksavad?

Täpselt nii! MacBook Pro'd on meil päris soodsad. Võrdle hindu teistega:

macbooks
Infogram
Autorist
Argo Alaniit