5 ääretult kasulikku (ja võib-olla ka vajalikku) programmi

Andri Koolme

Vahet pole kui uus ja kerge on arvuti, heaks töövahendiks muudavad selle programmid. Siin on viis kasulikku programmi, millest võid kasu saada juba täna. 

Office 365

Office 365

Microsoft Office - see on kõige levinum ja võimsam kontoritarkvarakomplekt. Microsoft Office 365 - see on uudne versioon kõige levinumast ja võimsamast kontoritarkvarast. Office 365 sisaldab kõiki Office 2016 Professionalis sisalduvaid programme, nagu Word, Excel, PowerPoint, OneNote, OutlookAccess, Publisher, kuid paari põneva trikiga - need on:
- Skype for Business programmi koos 60 kõneminutiga;
- 1TB OneDrive pilveruumi kõigile kasutajatele;
- Office 365 Home Premium pakett võimaldab kõiki võimalusi kasutada kuni viiel kasutajal ehk sobib hästi kasutamiseks näiteks kõigile pereliikmetele, sealjuures pole hind n-ö üksikversioonist oluliselt kallim;
- Office 365 ei toimi kohe välja ostmise põhimõttel, vaid korra aastas tasumisega. Tänu sellele ei pea kontoritarkvarale korraga palju kulutama. Office 365 Personal ja Home Premium paketid maksavad vastavalt 59,99 ja 87,99 eurot. Võrdluseks võib välja tuua, et kõige soodsam igavene Office 2016 litsents maksab 139,99 eurot ning sobib vaid ühele arvutile. Vaata meil pakutavaid Office pakette!

Ninite

ninite

Äsja soetatud arvuti on küll hea ja kiire, kuid põhilised programmid tuleb reeglina ise paigaldada. Selle asemel, et kõik lihtsamad programmid (nt PDF-lugejad, viirusetõrje, muuskamängijad, Skype jpt) käsitsi välja otsida ja eraldi paigaldada, on loodud Ninite.com - tark sait, mis võimaldab valida soovitud programmid, laadida alla üheainsa faili ning kõik valitud programmid paigaldatakse automaatselt.

Google Chrome

Google Chrome on kõige populaarsem veebilehitseja, sest see toimib laitmatult igas seadmes, omab palju kohandamisvõimalusi, sünkroniseerimist, paroolide hoiustamist ja ühendamist Google'i kontoga.

TeamViewer

TeamViewer

TeamViewer on kasulik programm, mida kasutatakse nii arvutialaste probleemide lahendamiseks eemalt, samuti võimaldab see pääseda nii telefoniga kui teise arvutiga näiteks kodust kontoriarvutisse või vastupidi. TeamViewer on mittärilise kasutuse puhul tasuta ning allalaadida saab siit.

Pushbullet

Mis oleks mugavam kui telefonis toimuvat juhtida arvutiekraanilt? Pushbullet (kui paigaldatud nii arvutisse kui telefoni) võimaldab kontrollida kõiki telefoni saabunud teavitusi arvutist, neid ka kustutada, teha valikuid ning saata tekstsõnumeid.

Autorist
Andri Koolme