Aasta 2012 Lenovo ThinkPad sülearvutite päralt!

Argo Alaniit

            Pikki aastaid on ärisülearvutite turgu trooninud süsimustad rüperaalid, mis varasemalt kandsid IBM-i logo, kuid juba mõnda aega tagasi omavad Lenovo-nimelisi kirjeid. Peab tõdema, et ega muud peale firma nime polegi muutunud – disain on jäänud endiselt omapäraselt mustaks ja konservatiivseks.  Siiski on Notebooks.ee poolt müüdavatel ThinkPadidel lisandunud kaks väga olulist täiendust, mida teistes poodides ei kohta. Meie ThinkPad sülearvutid tulevad koos sisemise ID-kaardi lugejaga, ning lisaks on meil Eesti asetusega klaviatuuri võimalus. Töökindlus, stabiilsus ja vastupidavus käivad ikka käsikäes Lenovo ThinkPad X, T ja W mudelitega.

Lenovo ThinkPad peamine tootevalik on järgmine:

ThinkPad T430 – kõige populaarsem ThinkPad, mis on optimaalse 14-tollise ekraanidiagonaali ning ligikaudu 1,9kg kaaluga.

Sobib eeskätt kasutajatele, kes kannavad arvutit pidevalt kaasas, sealjuures kasutades ära 14-tollise ekraani eeliseid ThinkPad X230 12,5-tollise ekraani ees.

Rohkem ja põhjalikumalt kõigi ThinkPad T430 võimaluste kohta saab lugeda siit: ThinkPad T430

ThinkPad T430s – regulaarse T430 õhem ja mobiilsem versioon. Suurepärane sülearvuti, kui hindate seda, et Teie portfell oleks võimalikult õhuke ja kerge. T430s kaalub vaid 1.6kg ning on umbes 1cm paksune.

Kes tunneb huvi antud mudeli vastu, saab kõikide detailidega tutvuda siin: ThinkPad T430s

ThinkPad X230 – pisike, tugev ja kuulikindel. Ükskõik kuhu minna või kus olla, ThinkPad x230 ei küsi palju ruumi ning ei jää millegagi hätta. Kaaludes vaid 1,6kg olles sealjuures äärmiselt kompaktsete kabariitidega, on tegu ühe parima 12,5-tollise sülearvutiga.

Igasugu informatsiooni, huvitavat ja igavat leiab siit: ThinkPad X230

ThinkPad T530 – soliidne ja tugev kontorisülearvuti. 15-tollise ekraani tõttu eelistatakse T530 pigem statsionaarseks töömasinaks, kuid sobib ka igapäevaseks koju-tööle-koju arvutiks.

Tugeva kondiga statsionaarse põhjalike lisadega saab tutvuda siin: ThinkPad T530

ThinkPad W530 – Lenovo ainuke mobiilne tööjaam on seekord 15-tolline, omab tööjaamale iseloomulikku spetsiaalset Cad graafikakaarti ning 4-tuumalisi Intel Ivy generatsiooni protsessoreid.

Tööjaamahuvilised saavad hankida rohkem informatsiooni siit: ThinkPad W530

Tihti olen kuulnud kogenud IT-rahva suust, et Lenovot saab sama raha eest vähem kui konkurente, siis nüüd tõestame vastupidist. Lenovo on hetkel meie tootevalikus isegi soodsam kui Delli ja HP konkureerivad mudelid.

Endiselt peab tõdema, et ühel kõige vastupidavamal sülearvutil on endiselt Eesti parim garantiiteenindus. Tervitame siinkohal IBM Eesti hooldust Toompuiesteel.

Hangi endale personaalne Lenovo äriseeria mudel meie veebipoest või küsi personaalset nõu ja pakkumist emaili või telefoni teel. Alati olete oodatud ka meie kontorisse, kus saab tutvuda pakutavate sülearvutitega.

Autorist
Argo Alaniit