Parima hinna kohustus Facebooki fännile!

Argo Alaniit

Logo
Notebooks.ee on facebookis 
sooviga tõsta inimeste teadmisi, vähendada sülearvuti ostuga kaasnevaid riske ja sellega seonduvalt säästa Teie aega ja raha!

Sobiva sülearvuti leidmiseks rakendame meeskonna liikmete mitmekülgseid teadmisi. Argumenteerime seisukohti kliendile võimalikult arusaadavalt, toetudes faktidele ja varasematele kogemustele.

Tegeleme erinevate sülearvutite maaletoomisega, peamiselt leiab meie valikust end õigustanud ja tuntuks saanud maailmakuulsad brandid, Dell, Lenovo, HP ja Apple. Samas oleme suutelised pakkuma veel teiste tootjate nagu Samsung, Acer, Sony, Asus tooteid. Erinevalt konkurentidest omavad kõik meie poolt müüdavad uued sülearvutid rahvusvahelist tehasegarantiid.


                                              


Investeerime pidevalt oma aega lugedes mitmeid ülevaateid erinevatest sülearvutitest. Proovime seda kõike järjepanu edasi anda fännidele ja klientidele, koostades ise kiireid tutvustusi ning samuti pikemaid ja põhjalikumaid ülevaateid. Loodame, et loodud kirjutised aitavad inimestel valida endale parimat järgmist sülearvutit.

Usume, et meie abiga on Teie uue sülearvuti valimine praktilisem, kvaliteetsem, turvalisem ja soodsam! Veelgi enam, leides Teile sobiva "sülesõbra" võtab Notebooks.ee endale kohustuse pakkuda välja valitud sülearvutile turu parim hind!

 

                        Facebook + like


Nagu lubatud, saab fänn osa ka meie tavalistest eelistest, milleks on : asendusarvuti garantiiperioodiks, tasuta ja kiire transport, rahvusvaheline garantii, tasuta sleeve või kott (alates 2012).

 

Meeldivale koostööle lootma jäädes,

 

Notebooks.ee meeskond!

 

 

Autorist
Argo Alaniit