Apple viimased "väikesed" ja võimsad Macbook PRO 15 mudelid, ülemaailmse 3a Apple Care garantiiga!

Argo Alaniit

Ootamatu kurss arvuti ekraani suurenemise suunas

Ajal, mil arvutitööstus on näinud kurja vaeva ja võtnud omajagu riske, et viia sülearvutid järjest kompaktsemaks, kergemaks ning mobiilselt mugavaks. Otsustas Apple ujuda veidi vastuvoolu. Võimalik, et maailma üks juhtivaid telefonitootjaid loodab luua uue teistpidise trendi ka arvutite maailmas. Täpselt nagu varem läksid telefonid järjest väiksemaks ja ühtäkki keerati kurss ringi ning kõik ekraanid hakkasid paisuma järjest suuremaks. Otsustas Apple luua uue 16-tollise Pro ja lõpetada sootuks populaarse 15-tollise ekraaniga variandi tootmise.

Isiklikult ei arva, et arvutid peaks minema jälle suuremaks, sest tegelikult on teinud tootjad väga head tööd. Lausa lust on visata oma 14-tolline isiklik sülearvuti kotti ja tirida seda sama kotti igapäevaselt kodu ja kontori vahet, või astuda lennukile, mõnus kerge sülearvuti käe otsas. Meeldiv fakt, et gabariidid on läinud ultrabookidel kompaktseks ja kaalunumbrid kilogrammi kanti. Kõige selle juures olen flirtinud pidevalt mõttega soetada endale 15-tolline variant, sest tegelikult on ju avalik saladus, et kõik natukenegi võimekamad masinad on just 15-tollised

.

15-tolline on võimekas ja piisavalt mobiilne sülearvuti

15-tollised variandid on tegelikult täpselt piiri peal, kui oleks ikkagi vaja monteerida videot, töödelda pilti, joonistada CAD-i, modelleerida 3D-s või teha suuremat andmetöötlust, siis oleksin 15-tollise variandi kasutaja, sest pean tõdema, et nii XPS 15, Macbook PRO 15, kui näiteks X1 Carbon Extreme on olnud kõik alati vaateväljas ja silmapiiril. Seda enam oli suur üllatus, kui Apple otsustas oma mobiilse ja võimsust täis masina muuta veel suuremaks kui konkurentidel, kui juba 15-tolline oli natuke suur, siis kahjuks 16-tolline on veel suurem ja pigem sellise masina kaasaskandmise soov kaob juba täiesti ära. Lisaks on PRO 16 ka ca 0,2kg raskem kui PRO 15 mudel.

.

Uuenenud PRO 15, pikk 3a Apple Care garantii, soodsamad hinnad, täiustatud sisu ja tehnoloogia

Kes veel soovib soetada uut ja 3a Apple Care ülemaailmse garantiiga võimekat 15-tollist PRO 15, siis hetkel on selleks hea võimalus, sisu on kõige uuem ning lisaks heale sisule on ka hinnad soodsamad kui kunagi varem.

Pluss poole pealt võiks veel välja tuua selle, et Apple nägi omajagu vaeva ja tegi PRO 15 2019 mudeli nii heaks kui võimalik, täpsemalt täiustati madala käiguga butterfly klaviatuuri, mis tekitas läbivalt vastakaid arvamusi. Mõnele meeldis väga, teised jälle vihkasid meeletult. Täiustati jahutust, et isegi eriti võimsa i9 protsessori baasil masinad suudaksid korraliku koormuse all endast maksimaalse välja anda.

.

13-tolli, 15-tolli, 16-tolli - vali endale meelepärane!

Üldiselt Pro 13 ja Pro 15 olid väga head sülearvutid, kui jõudlust eriti vaja ei olnud ja soov oli saada väga mõnus mobiilne käepärane masin, siis Pro 13 oli super valik, kes aga tahtis tegeleda natuke tõsisema tööga, siis nende jaoks oli suurem vend 15-tollise näol samuti piisavalt mobiilne ja konkureeris kenasti PC-maailma parimate toodetega. PRO 16 on ikkagi rohkem statsionaarne arvuti, kui mobiilne kaaslane, kuid kes tunneb, et ei kanna arvutit nagunii eriti kaasas, siis meil on pakkumises ka eriti ahvatleva hinnaga PRO 16 mudelid, lingi leiab artikli alumises osas.

Autorist
Argo Alaniit