Kontoriväline töö nõuab kontoriväliseid töövahendeid!

Argo Alaniit

Uued Dell Rugged 5414 sülearvutid koos 4a Delli Complete Care garantiiga!

Dell Latitude Rugged

Oled metsa-, ehitus- või töömees, kellel kuldsed käed. Samas töö iseloom ja vanarahva tarkus 9 korda mõõda ning 1 kord lõika, vajaks vahepeal siiski objektil meeldetuletust, siis see pakkumine võiks olla käe järgi.

Enamasti on sellised pommikindlad arvutid kas hirmkallid või siis hinnakompromissi leidmiseks niivõrd ebamugavad ja kehva sisuga, et tavalisteks arvutiteks lihtsalt ei sobi.

Dell Latitude Rugged

Dell Rugged 5414 on täiesti tavapärase sülearvuti sisuga, seega igapäevaste toimingute jaoks väga hästi sobiv. Peamisteks näitajateks on asjalik i5-seeria protsessor, kiire SSD välkmäluketas, mõõdukalt operatiivmälu ja muidugi hästi ere kuni 1100 nit-i (tavaarvutitel 300-400 nit) Full HD 1920x1080 puutetundlik ekraan. Omab sisemist 4G modemit, millega võimalik kasutada mobiilset internetti ligikaudu 99% Eesti territoorimist. Digiallkirja huvilistele on võimalik paigaldada sisemine ID-kaardi lugeja.
Erilisema vidinana võib välja tuua veel COM-pordi olemasolu, kes seda vajab, see teab, millega on tegu, teisi ajalootunniga piinama ei hakka :)

Kuigi masin on tugev, siis kontoris passivad siidinäpud, kelle suurimaks hirmuks on piimakohvi ajamine arvutile, ei saa kunagi aru, et välitöödel on arvuti silmitsi tõsisemate ohtudega kui pelgalt termosekohv. Et ohud ja onud ei saaks tagantjärgi targutada on Dell antud sülearvuti katnud 4-aastase Complete Care garantiiga, mis katab ära ka kasutaja enda poolt põhjustatud füüsilised vigastused.

Dell Latitude Rugged

Tunned ennast asjaliku töömehena, kellele meeldib tegutseda professionaalsete tööriistadega ja tahaks käia ajaga kaasas ning viia end uuele tasemele, siis tasub pakkumist kaaluda ja tulla uudistama.
Võib-olla on just see arvuti seade, millega praegusest mugavustsoonist väljuda ja saada oma töös arvuti abiga paremaks, kiiremaks, täpsemaks kui kunagi varem.

Omalt poolt saame lubada, et antud uue arvuti pakkumine koos sellise Dellipoolse garantiipaketiga on kindlasti Euroopa parim ja oleme uhked, et saame selle Eesti inimesteni tuua.


Pakkumine: 

https://www.notebooks.ee/latitude-14-5414-rugged

Autorist
Argo Alaniit