HP Elitebook 8560w Tööjaam!

Argo Alaniit

HP Elitebook 8560w tööjaam - läbimõeldud lahendused head asja armastavale kliendile!

HP 8560w koos monitoridega

 

 

 

 

HP Elitebook 8560w - Jõujaam, millega võib olla töölaud just selline nagu ülal toodud illustreerival pildil!

 

Loe, millest HP 8560w paneb Sind puudust tundma:

 

Või vaata:

 

Ekraan:

DreamColor ekraan

Silmad on info vastuvõtjad, mille abil inimene omandab umbes 90% keskkonnas toimuvast - tundub, et HP on selle peale mõelnud.

8560w juurest leiame suurepärase DreamColor Full HD ekraani, mida peaks nõudma iga inimene, kelle töö jaoks on oluline, et värvid oleks võimalikult tõetruud, vaatenurgad parimad ning lõpptulemus parem kui kunagi varem!

 


Kõik valikud:

  • 15.6-inch diagonal LED-backlit HD+ WVA anti-glare  (1600 x 900 resolution)
  • 15.6-inch diagonal LED-backlit FHD WVA anti-glare  (1920 x 1080 resolution)
  • 15.6-inch diagonal LED-backlit FHD UWVA anti-glare DreamColor  (1920 x 1080 resolution)Ambient Light SensorOptional HP Privacy Filte

 

Disain:

 

 

Disain

Varasema konservatiivse ja täpse disaini on HP lasknud veidi liberaalsemaks asendades metallkorpusel kuvavad ranged sirged jooned stiilseteks ringikujuliseks elementideks. HP ise väidab, et just  antud stiil iseloomustab antud sülearvuti jõudlust ja vastupidavust  juba pelgalt pealiskaane vaatamisel.

Samuti on HP läinud kaasa hetkel populaarse "island keyboard"  stiiliga, ehk siis klahvid asetsevad klaviatuurist üleval pool väikeste  saartekestena. Samuti on antud mudelile võimalik juba saada ka  kõige paremat klaviatuurivalgustuse lahendit, kus valgus kumab nuppude all, muutes need pimeduses kergesti eristatavateks.

 

Graafikakaardid:

 

Nvidia logo

  • Uute nVIDIA videokaartide jõudlus ning spetsiaalne optimeering erinevatele programmidele muudavad Quadro seeria kaardid asendamatuks teatud tööde jaoks.

 

 

 

 

AMD graafika

  •  AMD Eyefinity tehnoloogia võimaldab uue HP 8560w sülearvutiga ühendada kuni 5 välist monitori. Milledele saab kuvada ühte objekti jagatult saavutades uskumatult suure tööpinna. Või teisel juhul kuvada 5-s erinevas ekraanis ühte ja sama töölauda täissuurusena.

 

 

HP Elitebook 8560w on tulnud, et mobiliseerida ja lihtsustada tegemisi!

 

  • HP on lõpuks ometi lisanud oma tippmudelile ka klaviatuurivalgustuse, mida ei pea häbenema. Vanamoodne taskulamp on nüüdseks vajunud unustuste hõlma ning klaviatuuri paneb helendama nuppude alt kumav valgus.

 

 

HP valgustus

 

 

  • SRS Premium Sound süsteem loob võimaluse kuulata heli just sellisena nagu see oli kuulamiseks loodud.

SRS

 

 

 

Notebooks.ee e-poel on uskumatu võimalus pakkuda hetkel antud sülearvutit HP Elitebook 8560w Workstation ligikaudu 40% soodsamalt kui HP koduleheküljel!

Vaata pakkumist kohe!

 

Ja saa osa meie meeldivatest eelistest:


 


Küsi julgelt nõu ja infot:

 

 

Autorist
Argo Alaniit